LESEBANC
NIEUWSBRIEFInschrijven
Uitschrijven

 
De lesebanc voor scholen

Netwerk spraak- en verhalenversie voor scholen


VSM Automatisering heeft voor u de veelgevraagde 'Lesebanc Netwerk spraak- en verhalenversie' ontwikkeld. Deze versie is bedoeld voor scholen en instanties met een PC-netwerk en bevat een database waarin de gegevens van een onbeperkt aantal leerlingen kunnen worden bijgehouden. VSM Automatisering stelt hoge eisen aan haar diensten en producten. Deze moeten een hoge kwaliteit hebben en vooral goed bruikbaar zijn in het onderwijs. Met het uitbrengen van deze versie komen wij u hiermee tegemoet.

Kosten
De 'Netwerk spraak- en verhalenversie' kost € 275,-. Dit is inclusief een onderhoudsabonnement van 1 jaar ter waarde van 80 euro. De prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten. In deze versie is een verbeterde ondersteuning van netwerken en andere besturingssystemen ingebouwd, waardoor servers met daarop Linux of andere besturingssystemen ook met de database overweg kunnen.

Subsidie voor doorverwijzing thuisgebruik
De remedial teacher van uw school heeft van ons een brief ontvangen met daarin een unieke code die is gekoppeld aan uw school. Als thuisgebruikers met deze code Lesebanc voor thuis aanschaffen, betalen ze geen € 75,-, maar € 50,-.

Update
Bestaande gebruikers van De Lesebanc zonder onderhoudscontract kunnen € 80,- per jaar betalen voor een onderhoudscontract. U ontvangt dan de nieuwste updates. (Let op: Het gaat hier om een abonnement met een jaarlijks terugkerend bedrag).
Eén van de voordelen van een abonnement is, dat er bij een nieuwe update geen extra kosten berekend worden. Elke update ontvangt u automatisch.

Lees meer over de voorwaarden en voordelen.
Voorwaarden en uitgebreide informatiebeeld kind

advertentie Lesebanc

kind aan computer

   

Hosting & Webdesign door VSM Hosting. Copyright © 2019
De Lesebanc - Grotestraat 80 - 5836 AH Sambeek
Tel:(0485) 478040


login