LESEBANC
NIEUWSBRIEFInschrijven
Uitschrijven

 
De lesebanc voor logopedisten

Spraak- en verhalenversie voor logopedisten


U bent als logopediepraktijk vaak één van de organisaties die kinderen kan beoordelen of die voor een dyslexie-toets in aanmerking komen. Ook u weet dat het bij dyslexie aankomt op veel oefenen. Voor de kinderen die 'net niet' dyslectisch zijn hebben we onze geroemde spraakversie uitgebreid met verhalen.
De verhalen zijn in een natuurlijke taal ingesproken, dus geen blikkerige computerstem. De kinderen kunnen oefenen met karaoke lezen en begrijpend lezen, eventueel ondersteunt met de voorlees-stem. VSM Automatisering stelt hoge eisen aan haar diensten en producten. Die moeten een hoge kwaliteit hebben en vooral goed bruikbaar zijn in de praktijk. Met het uitbrengen van de 'spraak- en verhalenversie' komen wij u hiermee tegemoet.

Kosten
De 'spraak- en verhalenversie' van De Lesebanc kost € 275,-. Dit is inclusief een onderhoudsabonnement van 1 jaar ter waarde van 80 euro. De prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten. In deze versie kunt u de resultaten volgen van een onbeperkt aantal kinderen, zodat u elke keer direct verder kunt waar u vorige keer bent gebleven.

Subsidie voor doorverwijzing thuisgebruik
Uw praktijk heeft van ons een brief ontvangen met daarin een unieke code die is gekoppeld aan uw praktijk. Als thuisgebruikers met deze code Lesebanc voor thuis aanschaffen, betalen ze geen € 75,-, maar slechts € 50,-.

Wederverkoop
Veel logopedisten gingen u voor in het adviseren van Lesebanc als oefening voor thuis. Mede dankzij de subsidie wordt de drempel verlaagd. Daarnaast is het voor u als praktijk mogelijk om bovenop de subsidie, korting te verkrijgen als de verkoop via uw praktijk verloopt. Stuur hiervoor een mailtje naar info@lesebanc.nl.beeld kind

advertentie Lesebanc

kind aan computer

   

Hosting & Webdesign door VSM Hosting. Copyright © 2019
De Lesebanc - Grotestraat 80 - 5836 AH Sambeek
Tel:(0485) 478040


login